E-Commerce Zrenjanin 2024

Predavanje

četvrtak, 18. april

13:40 - 14:00

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Case study: Odsjaj ecommerce eksplozije

Marko Nikolić govoriće o razvoju onlajn trgovine sa posebnim osvrtom na tržište Srbije, iz pozicije drugog najvećeg domaćeg ecommerce prihvatioca. Biće predstavljeni aktuelni trendovi, dobri i loši primeri iz prakse, ali i izazovi sa kojima se susrećemo.

Predstavićemo i globalnu perspektivu ecommerce biznisa, kao i viziju Raiffeisen grupe o njegovoj budućnosti.

Marko Nikolić

Marko Nikolić ima više od 17 godina iskustva u retail bankarstvu, a od toga se duže od 10 godina bavi razvojem kartičnih proizvoda i usluga.

Ekspertizu u razvijanju poslovnih strategija, digitalizaciji, upravljanju proizvodima i profitabilnošću sticao je radeći u nekoliko vodećih finansijskih institucija – Vojvođanskoj banci, Eurobank i Raiffeisen banci, kojoj se pridružuje 2019. godine kao direktor Sektora za kartice.

Karijeru u kartičnom poslovanju počinje 2013. godine u kompaniji Mastercard u kojoj se, između ostalog, bavio i razvojem beskontaktnog plaćanja u Srbiji.

U Raiffeisen banci rukovodi timom zaduženim za celokupno kartično poslovanje, uključujući proizvode i usluge u vezi sa platnim karticama, upravljanje prihvatnom mrežom i sprečavanje prevara platnim karticama.

Scroll to Top