E-Commerce Zrenjanin 2024

Predavanje

četvrtak, 18. april

18:35 - 19:05

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Predavanje: Kako vaša konkurencija trenutno (ne)koristi AI

Nakon što je ustanovljeno da (za sada) AI nije tu da bi zavladao svetom i preoteo sva radna mesta, počelo je da se javlja pitanje: kako onda da iskoristimo AI kao kompetitivnu prednost u poslovanju?
Iako je AI prisutan kroz razne vertikale već neko vreme, i dalje se eksperimentiše sa načinima na koje bi doprineo produktivnosti, a istovremeno se nailazi na nove vrste izazova za koje je potrebno pronaći rešenje.
Kroz predavanje, Siniša će predstaviti načine na koje se AI trenutno koristi, i koji su manje-više svakome dostupni – sa akcentom na ecommerce.

Siniša Nedeljković

Siniša Nedeljković se bavi konsaltingom u razvoju celokupnih ecommerce rešenja ne vezujući se isključivo za odredjenu platformu, već kreiranjem specijalizovanih rešenja prema potrebama klijenata, uzimajući i kombinujući najbolje delove različitih servisa. Poseduje 20ak zvaničnih sertifikata vezanih za Magento, Salesforce i AWS kroz koje je validirao stečeno iskustvo.

Iskustvo i znanje stiče radeći sa velikim inostranim brendovima i agencijama koje posluju globalno, i kojima se konkurencija nalazi na svakom delu zemaljske kugle. Multidisciplinarnost, inženjersko obrazovanje i pogled na širu sliku mu je omogućavala da svakom problemu pristupi pragmatično i sistemski. Uživa da radi na projektima i izazovima od kojih su svi drugi odustali.

Tokom svoje karijere je prošao kroz više različitih pozicija uglavnom usko vezanim za ecommerce. Nakon CTO pozicije u novozelandskoj agenciji, sa partnerima u Srbiji pokreće agenciju Yemora, gde danas radi kao Ecommerce Solution Architect.

Scroll to Top