e-commerce Zrenjanin 2023

Predavanje

petak, 21. april

12:55 - 13:25

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Predavanje: Disrupcija uživo!

Svedoci smo prave erupcije AI alata koji će drastično promeniti efikasnost i produktivnost online poslovanja. Dok se na lokalnom marketu preispituje originalnost, tačnost i etičnost rezultata Chat GPT-a, nove generacije preduzetnika kreiraju firme i online biznis modele sa pratećim promotivnim i operativnim elementima za manje od dana. Predavanje će pokriti neke od osnova načina upotrebe, primene i merljive efikasnosti novih alata kroz praktične primere, kao i realne pretnje onome u šta smo verovali i ulagali u online poslovanju.

Mihailo Ponjavić

Mihailo Ponjavić ima preko 20 godina bogate karijere u prodaji i digitalnom ekosistemu, trenutno na poziciji Generalnog direktora u kompaniji ePonuda, radio na pozicijama Direktora eCommerca Tehnomanija, Direktora društva u Super Kartica d.o.o. gde je bio zadužen za identifikaciju korisničkih segmenata, marketing automatizaciju i digitalnu transformaciju najvećeg lokalnog loyalty programa. Takođe, u digitalnom izdavaštvu, radio na pozicijama Direktora Media Impact-a, dominantnog lokalnog advertising sales brenda u okviru kompanije Ringier Axel Springer Srbija kao i Euronews Serbia na poziciji Direktora prodaje oglasnog prostora.

Član je upravnog odbora IAB Srbija, kao i i eCommerce asocijacije Srbije, redovan predavač na DIMAQ sertifikacionom programu na modulu Programmatic buying & RTB, kao i eComm Akademiji.

Scroll to Top