e-commerce Zrenjanin 2023

Predavanje

petak, 21. april

10:00 - 11:00

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Panel: Tehnologija u službi boljih rezultata

Kada si mali, možeš sve ručno i usput. Kada shop počne da raste, sve je teže i komplikovanije. Zato je ključno na vreme uvesti tehnička rešenja koja će nam pomoći da procese pojednostavimo, ubrzamo i na kraju olakšamo i nama i saradnicima, a svoje poslovanje učinimo efikasnijim.

Automatizacija i optimizacija su ključni. Štedeći vreme i resurse štedimo i novac, a činimo da naš biznis može lakše i brže da se skalira. Danas ćemo predstaviti neka od rešenja koja vam mogu pomoći da budete bolji elektronski trgovac i imate bolju šansu u tržišnoj utakmici. 

Rastko Damnjanović

Studirao Menadžment i organizaciju na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Tokom studija predstavljao Univerzitet u Beogradu na svetskim takmičenjima u rešavanju poslovnih studija slučaja i ostvario je zapažene rezultate na svetskom nivou: treće mesto u Portu (2016), drugo mesto u Kopenhagenu (2018) i treće mesto u Hong Kongu (2019). 

Radio kao konsultant za inovacije u kompanijama Mandat, Raiffeisen Bank i EOS Consulting. Osnivač kompanije Fiscomm koja je specijalizovana za automatizaciju fiskalizacije u online prodaji u Srbiji, koja uspešno sarađuje sa više stotina klijenata i putem čijeg rešenja se izdaje više stotina hiljada računa mesečno. Koosnivač startapa Inclusio i osnivački je partner Asocijacije poslovnih studija slučaja Jugoistočne Evrope.

Miša Živić

Miša Živić je serijski preduzetnik koji se trudi da kao profesionalac doprinese društvu stvarajući radna mesta i pružajući proizvode ili usluge koji poboljšavaju život ljudi. Njegov najnoviji poduhvat, Leanpay, definitivno to postiže pružajući potpuno digitalizovana rešenja za finansiranje na mestu prodaje. Miša je uveren da su znanje i ideje ključne prednosti u dobu znanja. Diplomirao je na Univerzitetu u Oxfordu i poseduje MBA.

Petar Nikolić

Petar Nikolić se bavi vođenjem ecommerce projekata usklađujući zahteve klijenata iz perspektive biznisa sa tehničkim mogućnostima izabrane ecommerce platforme i komplementarnih servisa. U opisu posla mu je da povezuje naizgled nepovezivo, i da usklađuje naizgled neuskladivo.

Karijeru je započeo radeći u sektoru podrške i vođenja ecommerce projekata za pretežno američke ecommerce brendove i agencije. To mu je omogućilo da stekne bogato iskustvo o problemima i izazovima sa kojima se najveći svetski brendovi suočavaju, kao što su Scotch&Soda, Puma, Diesel. Voli da deli znanje sa pojedincima i biznisima jer veruje da tako menja svet na bolje.

Petar je danas deo Yemora agencije gde aktivno vodi projekte od ideje do realizacije. Savetuje klijente o najboljim praksama vezanim za automatizaciju procesa, monitoringa i usklađivanja tehničkih mogućnosti ecommerce rešenja sa ambicijama biznisa kako bi ostvarili svoj puni potencijal.

Ivica Prlić

Ivica Prlić je menadžer za države Jadranske regije u kompaniji Infobip, gde vodi tim zadužen za prodaju CPaaS, CCaaS i SaaS rešenja. Čitavu karijeru je proveo u prodaji, prvo kao osoba u direktnom kontaktu sa klijentima, a kasnije na menadžerskim pozicijama zaduženim za vođenje prodajnog tima. Pored posla, završio je MBA program na Cotrugli Business školi u Zagrebu. 

Pored posla, uspešno usklađuje porodični život kao otac troje dece, igra i prati sportove i putuje.

Darko Dujič

Darko Dujič je prisutan na regionalnom tržištu digitala više od decenije. Jedan je od prvih u timu, koji su otvarali kancelariju Google-a za Adriatic regiju, razvijao je najveće ecommerce platforme u regiji. Karijeru je posvetio razvoju digitalnih biznis modela, a poslednjih osam godina intenzivno razvija e-commerce tržište u regionu, što kao osnivač kompanija na području retail platformi i retail techa, investor u brzo razvijajuće fintech i ad tech kompanije, kao konsultant nekih od najvećih omnichannel i online prodavnica.

Scroll to Top