e-commerce Zrenjanin 2023

Predavanje

četvrtak, 20. april

17:15 - 18:15

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Panel: Mobilni novčanici – nova klasika

Jelena Sekulović

Jelena Sekulović je Direktor sektora za platne kartice i digitalno bankarstvo u Banci Poštanska štedionica.

Vizija koju će Banka Poštanska štedionica, a.d., Beograd nastaviti da sprovodi jeste: tradicionalna, ali savremeno organizovana, profitabilna i dugoročno uspešna Banka čije je težište na poslovanju sa stanovništvom i koja kontinuirano brine o potrebama i mogućnostima svojih klijenata, zaposlenih i sredine u kojoj deluje.

Mirjana Berić

Mirjana Berić je direktorka za poslovni razvoj u kompaniji Mastercard, za tržišta
Srbije i Crne Gore. Na ovoj poziciji, Mirjana je zadužena za implementaciju
Mastercard proizvoda i rešenja za finansijske institucije iz tradicionalnog i
netradicionalnog sektora, a donosi iskustvo iz domena uvođenja novih digitalnih
tehnologija rešenja iz oblasti sajber bezbednosti.

Mirjana Berić je deo Mastercard tima od 2017. godine, a pored iskustva na
različitim pozicijama u okviru kompanije Mastercard, ima i 15 godina prethodnog
iskustva u finansijskom sektoru, u oblasti kartičarstva i digitalnih tehnologija.

Mihail Strunkin

Mihail Strunkin je uspešni poslovni lider sa preko 20 godina iskustva na različitim tržištima i industrijama. Trenutno se nalazi na poziciji menadžera za razvoj strateških partnerstava za EMEA region u kompaniji Google, sa sedištem u Cirihu, gde mu je uska specijalnost razvoj Google Wallet i Google Pay rešenja. Mihail poseduje diplome iz marketinga i lingvistike sa Ekonomskog i Pedagoškog fakulteta u Moskvi. Završio je i Program za korporativne inovacije na Stanford Graduate School of Business.

Ivan Minić

Osnovao sam Burek.com (2002.), MojaPijaca.rs (2016.), TurnKey (2016.), Pojačalo (2018.), Burgos (2019.), Alfa Prevod (2021.), DigiTalk (2021.)

Već dvadeset godina se klackam između tehnologije marketinga i preduzetništva. Savetovao sam najveće globalne brendove kada je digitalni nastup na lokalnom tržištu u pitanju. Danas i dalje savetujem neke globalne, ali i mnoge lokalne kompanije – kako male, tako i velike.

Prethodnih nekoliko godina radio sam i kao konsultant, edukator i ekspert na brojnim EU projektima i sarađivao sa USAID, UNDP, Thomson fondacijom, OSCE, Unicefom i drugim donatorima.

Ivo Radaković

Ivo Radaković je svoju dugogodišnju karijeru posvetio izradi i implementaciji poslovnih strategija i analitika, razvoja proizvoda i marketinških komunikacija. Za postignute rezultate u industriji telekomunikacija nagrađivan je više puta, ali ono što ispunjava njegov radni dan jeste dinamično i transparentno okruženje, konkurentno tržište i inovacije u svim sferama poslovanja. U OTP banci kao direktor direkcije za korisničko iskustvo i razvoj proizvoda zalaže se za organizaciju koja je usmerena ka korisnicima i personalizovan pristup klijentima, u ovom novom dobu koje na prvo mesto stavlja potrebe onih kojima se svakodnevno obraćamo.

Scroll to Top