e-commerce Zrenjanin 2022

Predavanje

četvrtak 7. april

15:00 - 15:30

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Tendencije na ecommerce tržištu

E-commerce tržište beleži odlične rezultate i razvija se brže nego što smo predvideli. Koje su to tendencije i rezultati, gde vidimo dalji rast i razvoj i kako pomažemo korisnicima da postave i razvijaju svoju elektronsku trgovinu reći će nam Svetlana Pajević i Nataša Zorić iz OTP banke. Prikazaćemo nova rešenja i unapređenja koje možemo očekivati kao što su funkcionalnost IPS na ecommercu (QR & acquiring), Apple pay, Deep link, Developing corner, plaćanje na rate i soft pos.

Nataša Zorić

Menadžer sa 20+ godina iskustva u bankarskom sektoru sa fokusom na platne kartice, partnerstva, direktan marketing, prodaju i digital. Iskustvo u vođenju projekata, odgovorna za nekoliko inovativnih i uspešnih proizvoda i projekata na Srpskom tržištu u oblasti kartičarstva i lojaltija. Project menadžer za end-to-end, digitalne, automatizovane procese u postupku izdavanja Co-brand platnih kartica u saradnji sa partnerima.

Poseduje dugogodišnje iskustvo u razvoju poslovanja u segmentu retaila i akviziciji kupaca kroz partnerstvo sa ključnim trgovcima na malo na srpskom tržištu, a upravljala je i razvojem najveće akceptantske mreže sa više od 25 POS terminala.

Svetlana Pajević

Svetlana poseduje preko 20 godina rada u bankarstvu, i to u segmentu poslovanja sa pravnim licima. U svojoj karijeri je imala nekoliko rukovodećih pozicija, uključujući key account menadžer za velike privredne klijente, da bi nakon toga vodila tim za domaće velike privredne klijente. Implementirala je biznis liniju za globalno transakciono bankarstvo, kao specifičan set usluga i proizvoda za klijente gde je fokus na svakodnevnom transakcionom bankarstvu i faktoringu u čemu je danas OTP banka lider na tržištu Srbije.

Aktivno je učestvovala na najkompleksnijoj integraciji na domaćem bankarskom tržištu Vojvođanske banke i nekadašnje Societe Generale Srbija i to kao lider radne grupe za poslovanje sa privredom, gde je fokus bio da se implementiraju dobri procesi i proizvodi za klijente iz privrede.

Scroll to Top