Digitalk Zrenjanin 2024

Predavanje

subota, 20. april

16:45 - 17:15

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Predavanje: Moguće je izgraditi uspešnu firmu i bez investicije!

Pre 3-4 godine Barbara Maheshwari osnovala je agenciju za virtualne asistente Remote Bob.

Međutim, projekt je počeo velikim neuspehom. Sva Barbarina ušteđevina uložena u firmu je propala, a stvari se tu nisu zaustavile. Zahvaljujući lock down-u ostala je zaglavljena u Indiji na 7 meseci, a uz sebe je imala samo 1 ranac.

O tome kako je Remote Bob, ipak, ostvario preko 600 000 eura prihoda od sada, i kako se našao među top 25 najbrže rastućih agencija u UK, slušaćete na njenom predavanju.  

Barbara Maheshwari

Barbara Maheshwari rođena je 16.7.1994. u Šibeniku. Završila je sociologiju i komunikologiju na Hrvatskim studijama, knjigovodstvo na Institutu Magistra, i EMBA Međunarodni Menadžment u Business school Cotrugli. Trenutno par meseci godišnje živi u Londonu, par u Indiji, par u Dubaiu, i par u Šibeniku ili Zagrebu.

U zadnjih 15 godina radila je u prodaji, konsaltingu, i menadžmentu, te na raznim preduzetničkim projektima. Barbara je pomagala tech startupovima, iz Londona, u pravljenju procesa i razvoju poslovanja, restrukturisala je polikliniku za estetsku hirurgiju, i postavila franšizu za pogrebno preduzeće. Osim toga, radila je konsalting za porodičnu firmu u Indiji u edukacijskom sektoru, koja je prošle godine dobila investiciju od 600 miliona dolara, i o kojoj je napravljena serija na Netflixu. 


Remote Bob, agencija za virtualne asistente je firma koju je Barbara Maheshwari osnovala u Indiji, tokom lock downa. Firma danas broji oko 40 članova tima i radi s nekima od najpopularnijih Britanskih preduzetnika.

Za Američki brend, Founders Live, organizuje startup pitching takminjenje 4 puta godišnje – te je pod njenim vođstvom event u Zagrebu dospeo među top 10 u svetu. Zahvaljujući tome je vlasnik franšize Founders Live, odlučio lično posetiti Zagreb i čestitati timu na uspehu. 
Osim građenja biznisa, njena velika strast je pomaganje ljudima, pa je osnovala i udruženje “Ljudskih potencijala” preko kojeg nudi kratke edukacije i prakse nakon kojih se brzo može pronaći posao. Do sada je pomogla desetak ljudi da u potpunosti promene svoju karijeru i izgrade život o kakvom su nekada sanjali.

U slobodno vreme Barbara voli ići na dobre žurke s prijateljima, voziti motor, i raditi energy healing tretmane.

Scroll to Top