Digitalk Zrenjanin 2024

Predavanje

subota, 20. april

13:45 - 14:05

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Case study: Razvoj regionalne streaming plaforme: Kako izgleda biti rame uz rame se globalnim igračima?

Striming industrija je donela velike globalne promene u sferi konzumiranja video sadržaja, kako na velikim, tako i na malim ekranima. Sedeti za stolom sa globalnim gigantima kao što su Netflix, HBO, Disney+ je dinamično i iziskuje konstatno osluškivanje i prilagođavanje tržištu kako bi se održala jedinstvenost u regionu. Ovo predavanje će se fokusirati na proces unapređenja regionalnog VOD servisa za striming, poznatijeg kao, EON Video Klub. Kroz pregled ključnih faza istaćićemo kako smo prepoznali potrebu za inoviranjem postojeće platforme, kao i koliko je istraživanje korisničkog iskustva ključan segment svake inovacije kako bismo adekvatno odgovorili na potrebe miliona ljudi koji svakodnevno koriste naš proizvod.

Saznajte kako izgleda put od spoznaje i konceptualizacije do dizajna i implementacije, kako bi se postigao i održao uspeh u konkuretnom svetu streming industrije.

Aleksa Radonjić

Aleksa je Product Manager u regionalnoj kompaniji United Cloud, najbrže rastućem razvojno-istraživačkom centru u jugoistočnoj Evropi, gde razvijaju mnoštvo sinergetski povezanih digitalnih proizvoda i platformi za potrebe telekomunikacione i medijske industrije. On ima bogato radno iskustvo u razvoju poslovanja i proizvoda, strategiji brenda i upravljanju prodajom u IT, medijskim i telekomunikacionim industrijama. Ne manje bitno za kraj, veliki je poštovalac Dejvida Ogilvija, Danijela Kanemana, Asvata Damodarana, Bajrona Šarpa, Kere Svajšer i Skota Galoveja.

Scroll to Top