Digitalk Zrenjanin 2024

Predavanje

petak, 19. april

16:15 - 17:00

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Keynote: Budućnost poslovanja – Kakve veze veštačka inteligencija ima sa tim?

Spremite se za uzbudljivo putovanje u srce savremenog poslovnog sveta! Razmotrićemo i ključne aspekte poslovnog okruženja i identifikovati izazove sa kojima se organizacije suočavaju. Otkrićemo tajne budućnosti poslovanja u digitalnom dobu i istražiti ključnu ulogu koju veštačka inteligencija igra u njenom oblikovanju. 

Pridružite nam se da otkrijemo kako veštačka inteligencija izaziva revoluciju u poslovanju – ubrzavajući saradnju, optimizujući poslovanje procese, povećavajući produktivnost i preoblikujući radno mesto. Vežite pojaseve jer krećemo u budućnost u kojoj ljudi i veštačka inteligencija udružuju snage kako bi promenili pravila liderstva i transformisali način na koji radimo!

Vladimir Vulić

Vladimir, prijateljima poznatiji kao Vanja, je nezavisni strateg u oblasti digitalne transformacije i inovacija, koji pomaže organizacijama u prevazilaženju prepreka i iskorištavanju prilika koje donosi digitalno doba. Njegovi klijenti su međunarodne organizacije, državne institucije, kompanije sa liste Fortune 500, kao i globalne i regionalne kompanije koje posluju u industrijama kao što su telekomunikacije, farmacija, finansijske usluge, maloprodaja, turizam, roba široke potrošnje i oglašavanje. 

Sarađivao je sa klijentima kao što su The Coca-Cola Company, Roche, AstraZeneca, MSD, Visa, Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD), Regionalna škola za javnu upravu (ReSPA), Pivara Trebjesa Nikšić (dio Molson Coors grupe), Crnogorski Telekom (dio Deutsche Telekom grupe), A1 Srbija, Serbia Broadband (SBB), Telemach Crna Gora, Naftna industrija Srbije, Erste Bank Srbija, S-Leasing Srbija, UniCredit Bank, Addiko Bank Srbija, OTP Banka Srbija, NLB Banka, Delhaize Srbija, Bambi, UNIQA Crna Gora, GRAWE osiguranje, Triglav osiguranje, Britanska ambasada u Beogradu, Britanski savjet Crna Gora, GIZ Office Serbia… 

Suosnivač je i predsjednik Digitalizuj.Me, nevladinog udruženja koje nastoji da pomogne građanima i organizacijama u Crnoj Gori da razumiju i iskoriste uzbudljive nove šanse za društvene promjene i biznis u digitalnom okruženju. Govorio je na više od 180 konferencija i korporativnih događaja u 24 države na četiri kontinenta, od Perua do Tajvana. Bio je TEDx govornik tri puta.

Scroll to Top