digitalk Zrenjanin 2022

Predavanje

subota, 9. april (Tech Track)

11:00 - 11:45

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Big Data & Cloud – A perfect match

Kako Cloud može da pomogne u optimizaciji Big Data rešenja? Šta su izazovi on-premise rada, Hadoop-a, Kafke? Kakvu promenu donosi Cloud? Ako vas zanima odgovor na ova pitanja, i to iz prizme praktičnog iskustva sa klijentima iz Evrope, ovo je prava sesija za vas.

Kratak osvrt na višegodišnje iskustvo razvijanja Big Data rešenja daje Nikola Đorđević, Devops Arhitekta i Delivery direktor zrenjaninske kancelarije kompanije Levi9 IT Services.

Nikola Đorđević

Nikola je DevOps arhitekta i Delivery direktor u kompaniji Levi9 IT Services. Tokom dvadesetogodišnje karijere radio je sa različitim sistemima i na različitim platformama. Njegov profesionalni put pratila je i geneza System Administrator role – tako je i on bio u različitim rolama, od Network Admin, SysAdmin preko Techops, Devops do System Architect.

Nikola je poslednjih godina najčešće angažovan na Data projektima, gde zajedno sa Najnerima kreira adekvatna rešenja za klijente. Takođe, fokusiran je na razvoj zrenjaninske Levi9 kancelarije koja trenutno broji 70-ak IT eksperata. Prikupljeno znanje sa projekata Nikola je zaokružio sa više AWS sertifikata.

Scroll to Top