digitalk Zrenjanin 2022

Predavanje

petak 8. april

16:00 - 16:15

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Svečano otvaranje

Predrag Milićević

Višedecenijski je ”izvođač marketinških radova” u manjim, većim i vrlo velikim, ali svakako zanimljivim kompanijama. Poseban mu je fokus na komunikaciji – sa tržištem, sa medijima i sa ljudima. I svemu što je neophodno da bi se ona osmislila i sprovela na pravi način. Već više od deset godina promoviše proizvode koji nemaju ni veličinu, ni oblik, ni boju, ni miris, ni ukus, ni težinu… koji su u potpunosti nevidljivi i neopipljivi, a bez kojih bi naš svakodnevni život izgledao sasvim drugačije. Predavač je na teme internet identiteta i brendiranja, kao i različitih aspekata poslovnog prisustva na internetu.

Anja Šišarica

Dr Anja Šišarica je Senior Product Manager u Microsoft razvojnom centru u Beogradu, gde se pridružila Office Media Group timu 2021. godine. Pre toga, radila je u globalno uspešnim B2B SaaS startup-ima (Signal AI, Inspera, Deepinsight) u Londonu, Milanu, i Oslu, kao User Experience Research i Product Design konsultant. Doktorirala je iz oblasti Human-Computer Interaction Design (City University, London, 2015.). Dolazi iz Novog Sada, i oduvek je bila fascinirana kreativnošću i odnosom ljudi i tehnologija.

Mladen Jovanović

Završio je Matematičku gimnaziju, nakon čega je diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu na odseku za Računarsku tehniku i informatiku. Nakon decenije provedene u dizajnu, razvoju web i softverskih aplikacija, narednu deceniju fokus je prebacio na analizu i rad sa različitim vrstama podataka.

Radio je na kreiranju, vođenju i skaliranju multidisciplinarnih timova u nekoliko lokalnih i internacionalnih startapova.
Trenutno je na poziciji Head of Data Science u kompaniji Enetel Solutions, gde zajedno sa drugim inženjerskim timovima radi na projektima i razvoju proizvoda iz oblasti veštacke inteligencije.

Član je nadzornog odbora i vodi biznis grupu u okviru SAIS-a (Serbian AI Society), krovne organizacije u razvoju lokalnog AI ekosistema

MIlan Milićev

Milan Milićev je veb dizajner koji se više od 10 godina profesionalno bavi izradom veb sajtova i internet marketingom, a do sada je kreirao više od 400 sajtova.

Aktivan je član WordPress zajednice Srbije i zvanični organizator Elementor Meetupa u Srbiji. Milan iza sebe ima veliki broj predavanja i radionica iz oblasti veb dizajna i digitalnog marketinga. Osnivač LevelAp WordPress veb dizajn kursa i Competitive Research Specialist u Elementoru.

Milan Ivanović

Milan Ivanović se WordPressom bavi od 2007. i jedan je od pokretača WordPress zajednice u Srbiji.

Počeo jako rano kao samouki dizajner, ali sa prvom linijom koda nikada više nije ništa dizajnirao. Opsednut brzim i optimizovanim sajtovima.

Drži predavanja, konsultacije, organizuje dogadjaje i radi na promociji WordPressa kao platforme i WordPress zajednice.

Otac jednog slatkog Ilije i novopečeni muž.

Scroll to Top