digitalk Zrenjanin 2022

Predavanje

nedelja 10. april (WordPress Track)

12:45 - 13:30

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

WordPress trendovi u 2022

Šta nas čeka u ovoj godini kada je WordPress u pitanju, šta je krčka i zašto će se WordPress samo širiti saznajte na našem panelu.

Najnoviji trendovi, najave velikih konferencija i planovi zajednice za Srbiju i šta nam tek dolazi prodiskutovaćemo na našem panelu.

MIlan Milićev

Milan Milićev je veb dizajner koji se više od 10 godina profesionalno bavi izradom veb sajtova i internet marketingom, a do sada je kreirao više od 400 sajtova.

Aktivan je član WordPress zajednice Srbije i zvanični organizator Elementor Meetupa u Srbiji. Milan iza sebe ima veliki broj predavanja i radionica iz oblasti veb dizajna i digitalnog marketinga. Osnivač LevelAp WordPress veb dizajn kursa i Competitive Research Specialist u Elementoru.

Milan Ivanović

Milan Ivanović se WordPressom bavi od 2007. i jedan je od pokretača WordPress zajednice u Srbiji.

Počeo jako rano kao samouki dizajner, ali sa prvom linijom koda nikada više nije ništa dizajnirao. Opsednut brzim i optimizovanim sajtovima.

Drži predavanja, konsultacije, organizuje dogadjaje i radi na promociji WordPressa kao platforme i WordPress zajednice.

Otac jednog slatkog Ilije i novopečeni muž.

Nikola Petrov

Nikola je svoju profesionalnu karijeru započeo na Tehničkom fakultetu “Mihajlo Pupin” u Zrenjaninu kao saradnik u nastavi predmeta IT usmerenja. Od 2017. radi za GoDaddy, najveći registar domena na svetu, trenutno je Menadzer Operacija timova koji se prvenstveno bave WordPress platformom.

Scroll to Top