digitalk Zrenjanin 2022

Predavanje

nedelja 10. april (WordPress Track)

12:45 - 13:30

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

WordPress trendovi u 2022

Šta nas čeka u ovoj godini kada je WordPress u pitanju, šta je krčka i zašto će se WordPress samo širiti saznajte na našem panelu.

Najnoviji trendovi, najave velikih konferencija i planovi zajednice za Srbiju i šta nam tek dolazi prodiskutovaćemo na našem panelu.

Nikola Petrov

Nikola je svoju profesionalnu karijeru započeo na Tehničkom fakultetu “Mihajlo Pupin” u Zrenjaninu kao saradnik u nastavi predmeta IT usmerenja. Od 2017. radi za GoDaddy, najveći registar domena na svetu, trenutno je Menadzer Operacija timova koji se prvenstveno bave WordPress platformom.

MIlan Milićev

Milan Milićev je veb dizajner koji se više od 10 godina profesionalno bavi izradom veb sajtova i internet marketingom, a do sada je kreirao više od 400 sajtova.

Aktivan je član WordPress zajednice Srbije i zvanični organizator Elementor Meetupa u Srbiji. Milan iza sebe ima veliki broj predavanja i radionica iz oblasti veb dizajna i digitalnog marketinga. Osnivač LevelAp WordPress veb dizajn kursa i Competitive Research Specialist u Elementoru.

Milan Ivanović

Milan Ivanović se WordPressom bavi od 2007. i jedan je od pokretača WordPress zajednice u Srbiji.

Počeo jako rano kao samouki dizajner, ali sa prvom linijom koda nikada više nije ništa dizajnirao. Opsednut brzim i optimizovanim sajtovima.

Drži predavanja, konsultacije, organizuje dogadjaje i radi na promociji WordPressa kao platforme i WordPress zajednice.

Otac jednog slatkog Ilije i novopečeni muž.

Scroll to Top