Luka Filipovic square
E-Commerce Zrenjanin 2024

18-19. april 2024. | Hotel Vojvodina

Luka Filipović

CEO and Founder @ Dynamic Mockups

Luka Filipović se upušta u preduzetništvo 2016. godine osnivajući outsource-ing firmu Evoke, a nakon toga i firmu za razvoj digitalnih proizvoda Viewpoint. Za to vreme, Luka je imao uloge grafičkog i UI/UX dizajnera, programera i product menadžera. Nakon prodaje firme Viewpoint, prelazi u startup LearnUpon gde dobija iskustvo razvoja proizvoda na globalnom nivou.

Luka se 2023. godine vraća u preduzetničke vode osnivajući startup Dynamic Mockups koji uz pomoć veštače inteligencije pomaže e-commerce biznisima da uštede vreme i novac automatizacijom kreiranja realističnih i profesionalnih slika proizvoda.

Predavanje

petak, 19. april

10:00 - 10:20

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Case study: Kako velike prodavnice koriste AI da naprave slike proizvoda i uštede

Velike prodavnice sve više koriste AI tehnologije poput Dynamic Mockups da bi kreirale profesionalne slike proizvoda, čime postižu dvostruku korist: poboljšavaju prezentaciju svojih proizvoda i znatno smanjuju troškove. Uz pomoć AI, moguće je automatski generisati visokokvalitetne slike proizvoda u različitim varijantama i ambijentima, eliminisati potrebu za skupim fotografskim sesijama i smanjiti vreme potrebno za pripremu proizvoda za online katalog. Ovaj pristup ne samo da pomaže u uštedi resursa već i omogućava prodavnicama da brzo reaguju na tržišne trendove, prilagođavajući svoju ponudu u realnom vremenu.

Scroll to Top