Predrag Topic square
E-Commerce Zrenjanin 2024

18-19. april 2024. | Hotel Vojvodina

Predrag Topić

Head of business development @ Things Solver

Predrag poseduje preko 15 godina relevantnog poslovnog iskustva. U karijeri je imao fokus na razvoj poslovanja vodeći različite kompanijske poslove i projekte koji su bili na preseku oblasti strategije, poslovnih modela, potrošača, podataka i tehnologija.

Radio je na različitim izvršnim i upravljačkim pozicijama u kompanijama British American Tobacco i Confluence Property Management, a od 2019. godine je direktor i suvlasnik DX Lab-a, nezavisne konsultantske firme koja pomaže organizacijama da digitalno transformišu, ubrzaju i razviju svoje poslovanje. Od 2021. je angažovan i kao Head of Business Development and Sales mladog srpskog AI scale-upa Things Solver, gde je odgovoran za širenje i razvoj poslovanja, kao i podršku klijentima da se digitalno transformišu pomoću tehnologija baziranih na podacima.

Predavanje

četvrtak, 18. april

17:55 - 18:15

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Case study: Prednosti i izazovi personalizacije u ecommerce industriji

Personalizacija postaje važan element ecommerce strategije jer nudi jedinstveno iskustvo kupovine koje potencijalno povećava zadovoljstvo i lojalnost kupaca.

No, da li je tako?

Ovaj panel će istražiti dubine i visine personalizacije u ecommerceu. Diskutovaće se o prednostima kao što su povećana konverzija, unapređenje korisničkog iskustva i efikasnost ciljanog marketinga.

Takođe ćemo se osvrnuti na izazove koje personalizacija donosi.

Koje su prepreke implementacije? Kako balansirati između automatskog i manuelnog dela posla? Kakva su iskustva iz prakse implementatora sofftvera i eComm klijenta.

Panel će voditi Tamara Vujović, product marketing menadžer NB SOFTa.

Gosti panela su: 

1. Dragana Bakšunović, ecommerce direktor, Dexy Co

2. Predrag Topić, head of business development, Things Solver

Scroll to Top