Nikola Riznic square
E-Commerce Zrenjanin 2024

18-19. april 2024. | Hotel Vojvodina

Nikola Riznić

Generalni direktor @ D Express

Sa više od 16 godina iskustva u logistici Nikola Riznić je 2008.- započeo je svoju karijeru u City Express-u kao predstavnik prodaje, a iste godine započinje rad u kompaniji D Express. Dve godine kasnije, 2010, postaje direktor prodaje, i na toj poziciji uspešno posluje narednih skoro 9 godina.

Danas se nalazi na poziciji generalnog direktora kompanije D Express. Kompanija D Express je najveća kompanija u Srbiji koja je specijalizovana za eskpresnu kurirsku dostavu. Pomažemo klijentima da savladaju sve logističke izazove sa kojima se susreću kroz E-commerce poslovanje.

Fokus je na inovativnim uslugama koje pariraju vodećim svetskim logističkim kompanijama. D Express 2020. prvi u Srbiji plasira uslugu „Paketomat“, koja značajno olakšava dostavu kako korisnicima usluga, tako i zaposlenima. Paketomati se nalaze na preko 180 lokacija širom Srbije. Zbog potreba korisnika, svakodnevno se radi na njihovom proširenju.

Krajem 2022. je uvedena još jedna sjajna usluga, a to je plaćanje platnom karticom kod kurira, u saradnji i uz podršku kompanije Mastercard.

Predavanje

četvrtak, 18. april

11:45 - 12:45

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Panel: How logistics is keeping up with the speed of e-commerce

Panel će istražiti ključne načine na koje logistika prati brzinu razvoja eCommerce-a. Kroz diskusiju između predstavnika kompanija koje učestvuju u različitim procesima eCommerce logistike, istražićemo kako se logistički procesi prilagođavaju dinamičnom okruženju eCommerce-a. Diskutovaće se o inovativnim strategijama, tehnologijama i izazovima s kojima se suočavaju u održavanju koraka sa sve većim zahtevima brze isporuke i zadovoljstva kupaca. Očekujte zanimljivu diskusiju i praktične primere koji ilustruju kako logistika postaje ključni faktor uspeha u današnjem svetu eCommerce-a.

Scroll to Top