Marko Kaplanovic square
E-Commerce Zrenjanin 2024

18-19. april 2024. | Hotel Vojvodina

Marko Kaplanović

Founder prve digitalne fotografske radnje u Srbiji - Blic Urošević studio

Marko je počeo da se bavi fotografijom u srednjoj školi. Tokom četvrte godine fakulteta je otvorio fotografsku radnju u centru Beograda, tačnije 2012. Godine.

Nakon nekoliko godina vođenja fizičke foto radnje i ne tako sjajnog razvoja situacije u industriji, došao je na ideju 2018. godine da je potpuno digitalizije i na taj način izađe na veće tržište i pronađe ljude koji su strastveni u čuvanju svojih uspomena na tradicionalan način a isto tako spremni da na jedan inovativan način putem online aplikacije pošalju svoje fotografije na izradu.

Zatim 2022. godine odlučuje da napravi platformu blicurosevic.rs sa više foto proizvoda kao što su albumi, book-vi, puzle, foto šolje itd… gde je i dalje suština posla zapravo izrada fotografija ali se pruža mogućnost korisniku da ima sve od usluga i proizvoda što bi imao u jednoj fizičkoj profesionalnoj fotografskoj radnji  tako da uz 3 klika naruči šta god želi.

Tržište je ovakvu inovaciju pozdravilo i broj korsnika i dan danas neprestano raste. Tako je nastala prva digitalna fotografska radnja u Srbiji.

Predavanje

četvrtak, 18. april

16:00 - 16:30

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Predavanje: Oživljavanje zanata uz digitalizaciju

Koji su to kreativni pristupi prethodili u marketingu i vođenju firme da bi stvorili brend koji čuva milione uspomena godišnje, otkriće nam Marko u svom predavanju.

Scroll to Top