rastko damnjanovic square
e-commerce Zrenjanin 2023

20-21. april 2023. | Hotel Vojvodina

Rastko Damnjanović

CEO @ Fiscomm

Studirao Menadžment i organizaciju na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Tokom studija predstavljao Univerzitet u Beogradu na svetskim takmičenjima u rešavanju poslovnih studija slučaja i ostvario je zapažene rezultate na svetskom nivou: treće mesto u Portu (2016), drugo mesto u Kopenhagenu (2018) i treće mesto u Hong Kongu (2019). 

Radio kao konsultant za inovacije u kompanijama Mandat, Raiffeisen Bank i EOS Consulting. Osnivač kompanije Fiscomm koja je specijalizovana za automatizaciju fiskalizacije u online prodaji u Srbiji, koja uspešno sarađuje sa više stotina klijenata i putem čijeg rešenja se izdaje više stotina hiljada računa mesečno. Koosnivač startapa Inclusio i osnivački je partner Asocijacije poslovnih studija slučaja Jugoistočne Evrope.

Predavanje

petak, 21. april

10:00 - 11:00

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Panel: Tehnologija u službi boljih rezultata

Kada si mali, možeš sve ručno i usput. Kada shop počne da raste, sve je teže i komplikovanije. Zato je ključno na vreme uvesti tehnička rešenja koja će nam pomoći da procese pojednostavimo, ubrzamo i na kraju olakšamo i nama i saradnicima, a svoje poslovanje učinimo efikasnijim.

Automatizacija i optimizacija su ključni. Štedeći vreme i resurse štedimo i novac, a činimo da naš biznis može lakše i brže da se skalira. Danas ćemo predstaviti neka od rešenja koja vam mogu pomoći da budete bolji elektronski trgovac i imate bolju šansu u tržišnoj utakmici. 

Scroll to Top