Petar Nikolic square
e-commerce Zrenjanin 2023

20-21. april 2023. | Hotel Vojvodina

Petar Nikolić

Ecommerce Project Manager @ Yemora

Petar Nikolić se bavi vođenjem ecommerce projekata usklađujući zahteve klijenata iz perspektive biznisa sa tehničkim mogućnostima izabrane ecommerce platforme i komplementarnih servisa. U opisu posla mu je da povezuje naizgled nepovezivo, i da usklađuje naizgled neuskladivo.

Karijeru je započeo radeći u sektoru podrške i vođenja ecommerce projekata za pretežno američke ecommerce brendove i agencije. To mu je omogućilo da stekne bogato iskustvo o problemima i izazovima sa kojima se najveći svetski brendovi suočavaju, kao što su Scotch&Soda, Puma, Diesel. Voli da deli znanje sa pojedincima i biznisima jer veruje da tako menja svet na bolje.

Petar je danas deo Yemora agencije gde aktivno vodi projekte od ideje do realizacije. Savetuje klijente o najboljim praksama vezanim za automatizaciju procesa, monitoringa i usklađivanja tehničkih mogućnosti ecommerce rešenja sa ambicijama biznisa kako bi ostvarili svoj puni potencijal.

Predavanje

petak, 21. april

10:00 - 11:00

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Panel: Tehnologija u službi boljih rezultata

Kada si mali, možeš sve ručno i usput. Kada shop počne da raste, sve je teže i komplikovanije. Zato je ključno na vreme uvesti tehnička rešenja koja će nam pomoći da procese pojednostavimo, ubrzamo i na kraju olakšamo i nama i saradnicima, a svoje poslovanje učinimo efikasnijim.

Automatizacija i optimizacija su ključni. Štedeći vreme i resurse štedimo i novac, a činimo da naš biznis može lakše i brže da se skalira. Danas ćemo predstaviti neka od rešenja koja vam mogu pomoći da budete bolji elektronski trgovac i imate bolju šansu u tržišnoj utakmici. 

Scroll to Top