Darko Dujic square
e-commerce Zrenjanin 2023

20-21. april 2023. | Hotel Vojvodina

Darko Dujič

CEO @ WeTeh

Darko Dujič je prisutan na regionalnom tržištu digitala više od decenije. Jedan je od prvih u timu, koji su otvarali kancelariju Google-a za Adriatic regiju, razvijao je najveće ecommerce platforme u regiji. Karijeru je posvetio razvoju digitalnih biznis modela, a poslednjih osam godina intenzivno razvija e-commerce tržište u regionu, što kao osnivač kompanija na području retail platformi i retail techa, investor u brzo razvijajuće fintech i ad tech kompanije, kao konsultant nekih od najvećih omnichannel i online prodavnica.

Predavanje

petak, 21. april

10:00 - 11:00

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Panel: Tehnologija u službi boljih rezultata

Kada si mali, možeš sve ručno i usput. Kada shop počne da raste, sve je teže i komplikovanije. Zato je ključno na vreme uvesti tehnička rešenja koja će nam pomoći da procese pojednostavimo, ubrzamo i na kraju olakšamo i nama i saradnicima, a svoje poslovanje učinimo efikasnijim.

Automatizacija i optimizacija su ključni. Štedeći vreme i resurse štedimo i novac, a činimo da naš biznis može lakše i brže da se skalira. Danas ćemo predstaviti neka od rešenja koja vam mogu pomoći da budete bolji elektronski trgovac i imate bolju šansu u tržišnoj utakmici. 

Scroll to Top