Nebojsa Malisic square
e-commerce Zrenjanin 2023

Nemanja Mališić

CEO @ Intelisale

Nemanja Mališić je na čelu IT kompanije Intelisale koja ove godine na DigiTalk e-Commerce Days predstavlja svoj jedinstven proizvod na ovom tržištu. Kroz zanimljiv “case study” gde su u partnerstvu sa svetski poznatom kompanijom Infobip, za klijenta obezbedili platformu za unapređenje prodaje koji pruža omnichannel iskustvo. To za krajnje korisnike znači potpunu revoluciju u prodaji i komunikaciji sa kupcima, gde se iskustvo kupovine podiže na najviši mogući nivo. Iako se školovao za programera, na masteru je nadogradio svoje znanje iz oblasti HR-a i time se pripremio za vodjenje IT timova. 

Profesionalno se uspešno bavio razvojem ali i integracijom IT proizvoda u velikim internacionalnim kompanijama poput upravo Infobip-a. Početno iskustvo u prodajnom sektoru u internacionalnoj kompaniji Wurth mu daje osnov da uvek razmišlja u pravcu biznisa i unapređenja prodaje. Sebe voli da svrstava u one koji grade, jer uživa u kreiranju IT proizvoda koji direktno pospešuju poslovanje firme, baš kao što je Intelisale.

Predavanje

četvrtak, 20. april

13:45 - 14:05

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Case study: Omnichannel – samo nova fraza ili sledeći korak u korisničkom iskustvu?

Online kupovina postala je svakodnevnica, a očekivanja današnjeg kupca sve su veća, kako u B2C, tako i u B2B svetu. Istraživanje koje je sproveo Harvard Business Review kaže da kupci potroše 13% više novca u radnjama koje omogućavaju omnichannel prodaju, a u tim radnjama je zabeleženo je 23% više ponovljene kupovine.

Intelisale, omnichannel platforma za unapređenje prodaje i biznisa, i Infobip, svetska komunikaciona cloud platforma, zajedno su ostvarili partnerstvo i time kreirali jedinstveno omnichannel rešenje, koje pokriva sve kanale prodaje i komunikacije. Kroz ovu studiju slučaja, imaćete priliku da čujete kako omnichannel komunikacija i prodaja izgledaju u praksi iz ugla kupca i prodavca, koje mogućnosti pružaju i kako zapravo izgleda to omnichannel personalizovano iskustvo za krajnjeg.

Scroll to Top