ivan beljic square
e-commerce Zrenjanin 2023

Ivan Beljić

Commercial manager @ DHL Serbia

Ivan Beljić ima bogato iskustvo u radu u prodaji i marketingu u hotelskoj industriji i transportu i logistici. U kompaniji DHL zaduzen za elektronsku trgovinu od 2012 godine. Organizovao i ucestvovao na radionicama za promociju elektronske trgovine po Srbiji.

Predavanje

četvrtak, 20. april

11:30 - 12:30

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Panel: Logistika - izazovi i rešenja

Najveći izazov svih trgovaca je da roba od njih, u kratkom roku i po razumnoj ceni stigne do njihovih kupaca u zemlji, regionu ili “pravom” inostranstvu. Distribucija i logistika su igre u kojima nema 100% savršenih ishoda i uvek tražimo najbolje moguće rešenje ili više njih za različite tipove kupaca. 

Kovid je promenio navike mnogih korisnika kao i frekvenciju poručivanja za one koji su shvatili da im elektronska kupovina odgovara. Neki prodavci su se opredelili da razvijaju svoju dostavu, neki da kombinuju sa kurirskim službama i spoljnim saradnicima, neki da koriste isključivo partnere. Šaljemo lokalno, regionalno, globalno. Šaljemo sa ciljem da stigne kad stigne, šaljemo da stigne za nekoliko dana, a nekad – šaljemo da stigne u svega nekoliko desetina minuta dok korisnik na svom telefonu prati dostavljača.

Na ovom panelu pokušaćemo da prikažemo sve ključne mogućnosti različitih partnera i najbolje prakse i iskustva sa tržišta, sa ciljem da oslikamo jasnu sliku o tome kako da svakom tipu svojih korisnika pružite najbolje iskustvo, na skali koja vam je u tom trenutku potrebna. 

Scroll to Top