Svetlana Pajevic
e-commerce Zrenjanin 2022

7-8. april 2022. | Hotel Vojvodina

Svetlana Pajević

Direktor direkcije za globalno transakciono bankarstvo, OTP banka

Svetlana poseduje preko 20 godina rada u bankarstvu, i to u segmentu poslovanja sa pravnim licima. U svojoj karijeri je imala nekoliko rukovodećih pozicija, uključujući key account menadžer za velike privredne klijente, da bi nakon toga vodila tim za domaće velike privredne klijente. Implementirala je biznis liniju za globalno transakciono bankarstvo, kao specifičan set usluga i proizvoda za klijente gde je fokus na svakodnevnom transakcionom bankarstvu i faktoringu u čemu je danas OTP banka lider na tržištu Srbije.

Aktivno je učestvovala na najkompleksnijoj integraciji na domaćem bankarskom tržištu Vojvođanske banke i nekadašnje Societe Generale Srbija i to kao lider radne grupe za poslovanje sa privredom, gde je fokus bio da se implementiraju dobri procesi i proizvodi za klijente iz privrede.

Predavanje

četvrtak 7. april

15:00 - 15:30

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Tendencije na ecommerce tržištu

E-commerce tržište beleži odlične rezultate i razvija se brže nego što smo predvideli. Koje su to tendencije i rezultati, gde vidimo dalji rast i razvoj i kako pomažemo korisnicima da postave i razvijaju svoju elektronsku trgovinu reći će nam Svetlana Pajević i Nataša Zorić iz OTP banke. Prikazaćemo nova rešenja i unapređenja koje možemo očekivati kao što su funkcionalnost IPS na ecommercu (QR & acquiring), Apple pay, Deep link, Developing corner, plaćanje na rate i soft pos.

Scroll to Top