Natasa Zoric
e-commerce Zrenjanin 2022

7-8. april 2022. | Hotel Vojvodina

Nataša Zorić

Koordinator u Odeljenju za proizvode i platna rešenja, OTP banka

Menadžer sa 20+ godina iskustva u bankarskom sektoru sa fokusom na platne kartice, partnerstva, direktan marketing, prodaju i digital. Iskustvo u vođenju projekata, odgovorna za nekoliko inovativnih i uspešnih proizvoda i projekata na Srpskom tržištu u oblasti kartičarstva i lojaltija. Project menadžer za end-to-end, digitalne, automatizovane procese u postupku izdavanja Co-brand platnih kartica u saradnji sa partnerima.

Poseduje dugogodišnje iskustvo u razvoju poslovanja u segmentu retaila i akviziciji kupaca kroz partnerstvo sa ključnim trgovcima na malo na srpskom tržištu, a upravljala je i razvojem najveće akceptantske mreže sa više od 25 POS terminala.

Predavanje

četvrtak 7. april

15:00 - 15:30

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Tendencije na ecommerce tržištu

E-commerce tržište beleži odlične rezultate i razvija se brže nego što smo predvideli. Koje su to tendencije i rezultati, gde vidimo dalji rast i razvoj i kako pomažemo korisnicima da postave i razvijaju svoju elektronsku trgovinu reći će nam Svetlana Pajević i Nataša Zorić iz OTP banke. Prikazaćemo nova rešenja i unapređenja koje možemo očekivati kao što su funkcionalnost IPS na ecommercu (QR & acquiring), Apple pay, Deep link, Developing corner, plaćanje na rate i soft pos.

Scroll to Top