Milena Djoric Guduric
e-commerce Zrenjanin 2022

7-8. april 2022. | Hotel Vojvodina

Milena Đorić Gudurić

Head of Marketing @ Mastercard

Milena Đorić Gudurić je direktorka marketinga za tržišta Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore i zadužena je za strateško kreiranje i izvođenje marketinških i komunikacijskih aktivnosti na ova tri tržišta. Na toj poziciji, Milena pruža podršku razvoju i implementaciji inovativnih poslovnih projekata sa tradicionalnim i netradicionalnim partnerima iz finansijskog, trgovačkog i institucionalnog sektora, dok istovremeno osigurava relevantno lokalno pozicioniranje globalnog brenda.

Počela je sa radom u kompaniji Mastercard 2018. godine na poziciji marketing menadžera za tržišta Srbije i Crne Gore, a prije toga je sticala profesionalno iskustvo kroz različite industrije poslovanja klijenata radom u prestižnim marketinškim agencijama. Milena je također članica Vijeća za društveno odgovorno poslovanje Privredne komore Srbije.

Predavanje

četvrtak 7. april

16:45 - 17:15

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Kako dobrotvorna organizacija postaje e-commerce trgovac

Pridružite se razgovoru Aleksandra i Milene, u kome će vam otkriti sve čari, ali i izazove sa kojima su se susreli pri kreiranju donatorske platforme Superhero.rs za dobrotvornu organizaciju NURDOR, koja je krajem 2021 izazvala veliku pažnju medija i građana, zajedno sa modnim brendom koji se na njoj prodaje.

Scroll to Top