aleksandra petrovski square
digitalk Zrenjanin 2023

21-23. april 2023. | Hotel Vojvodina

Aleksandra Petrovski

Brand storyteller @ alex5rovski

Aleksandra Petrovski je brend pripovedač, edukatorka i konsultantkinja. Aleks je novinarka. Dve decenije po profesiji, a sada po životnom opredeljenju – osoba koja traga za odgovorima, uobličava pitanja, ume da sluša i čuje, osoba koja pre drugih pokušava da spozna sledeću veliku ideju dok je još u povoju i one za koje misli da vrede osvetljava drugima, pomaže različitim svetovima da se razumeju, “rasklapa” kompleksne pojave i daje smisao onim naizgled malim. Poslednjih pet godina istražuje multipotencijalnost. Autorka je *fusnota podkasta i osnivačica kružoka Multipotencijalisti, koji okuplja renesansne ljude novog doba previše radoznale da bi se uklopili u nametnutu društvenu predstavu o jednoj karijeri (ili interesovanju) koje treba da pronađemo i da se njime bavimo celog života.

Predavanje

nedelja, 23. april

11:00 - 12:00

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Panel: Totalno drukčije od drugih

Panel: Žene, (muški) biznis i volja za liderstvom

I osećaj svrhe i orijentacija na rezultat. I empatija i direktnost. I emocije i proaktivnost. Mogu li da idu ruku pod ruku?
Koliko je ulazak žena na liderske pozicije promenio (dominantno muški) IT biznis? Kako su se kretale kroz stakleni lavirint i kako su savladavale niz prepreka popločanih stereotipima? Šta su prednosti, a šta mane ženskog principa za pregovaračkim stolom? Kako svoje mlađe koleginice osnažuju da ne čekaju da budu prepoznate, već da same uzmu ono što im pripada? Koliko su ženske vrednosti ugrađene u korporativnu kulturu i koliko će nam biti potrebno do rodne ravnopravnosti?

Na ova i druga pitanja pokušaćemo da damo odgovor tokom panela sa liderkama velikih tehnoloških kompanija Danijelom Šarović (Department Leader PT/BDO, Bosch Srbija) i Natali Delić (Chief Strategy and Digital Officer, Telekom Srbija).

Scroll to Top