Sanja Ugrcic square
Digitalk Zrenjanin 2024

19-21. april 2024. | Hotel Vojvodina

Sanja Ugrčić Pavlović

Director @ Supercluster "Excellent3"

Sanja Ugrčić Pavlović, direktorka prvog srpskog Web3 i Blockchain Superklastera “Excellent 3“, je stručnjak u oblasti digitalnih i finansijskih tržišta specijalizovana za upravljanje rizikom, usklađenost, istrage prevare i AML/CFT.

Njeno obimno iskustvo obuhvata rad u Velikoj četvorci, kao i razvoj finansijskih politika, pri čemu se bavila kako regulatornim tako i tržišnim primenama digitalnih rešenja u Srbiji, sa posebnim fokusom na finansijske tehnologije. 

Sanja je obavljala funkcije šefa za rizik i šefa za usklađenost na prvoj platformi za kripto razmenu u Srbiji, jednoj od najuspešnijih FinTech kompanija, gde je aktivno sarađivala sa javnim institucijama poput Narodne banke Srbije, Komisije za hartije od vrednosti i Ministarstva finansija, predvodeći procese licenciranja i poslovanja u okviru novog regulatornog okvira za FinTech. 

Sanja je sertifikovani istraživač prevara (CFE) sa aktivnim članstvom u srpskom odeljenju, gde je potpredsednica, kao i u globalnom Udruženju sertifikovanih istraživača prevara (ACFE).

Predavanje

subota, 20. april

18:30 - 19:30

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Panel: Sadašnjost i budućnost WEB3

Sa učesnicima panela razgovaraćemo kako je izgledao razvoj web3 tehnologije prethodnih godina, gde se sama industrija nalazi danas, a gde Srbija na svetskoj mapi, šta su trenutni trendovi koje uviđamo, koje su mogućnosti za širu primenu i šta to znači za pojedince i za firme koji se danas odlučuju za transofrmaciju i ulazak u web3.

Scroll to Top