petar atanasovski square 1
Digitalk Zrenjanin 2024

19-21. april 2024. | Hotel Vojvodina

Petar Atanasovski

Managing Partner @ Attic42

Petar Atanasovski je partner u Attic42 gde founderima pomaže u svemu što je povezano sa njihovim proizvodima i operacijama. Bilo da je reč o razvoju ljudi, izgradnji proizvoda ili formiranju i skaliranju timova i organizacija, on je posvećen stvaranju izuzetne vrednosti i iskustva za korisnike.

Pre osnivanja Attic42, Petar je bio COO u MVP Workshop, jednoj od pionirskih evropskih kompanija za razvoj proizvoda na blockchainu, gde je radio ruku pod ruku sa vodećim projektima u toj oblasti. Bio je bivši direktor proizvoda u Celsius Network.

Vodio je odeljenje za Sreću Kupaca u GoDaddy (nakon akvizicije ManageWP u 2016. godini, gde je Petar bio deo izvršnog liderstva Devana Technologies).

Diplomirao je na Matematičkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, na Odeljenju za informatiku i računarstvo, i stekao izvršni MBA na COTRUGLI Poslovnoj školi.

Aktivan je član Rotari E-kluba Srbija, a tokom studija bio je predsednik AIESEC-a u Srbiji.

Volim vaterpolo, ronjenje i provođenje leta na plaži ili, još bolje, na čamcu. Otac je Maše i Dee.

Predavanje

subota, 20. april

18:30 - 19:30

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Panel: Sadašnjost i budućnost WEB3

Sa učesnicima panela razgovaraćemo kako je izgledao razvoj web3 tehnologije prethodnih godina, gde se sama industrija nalazi danas, a gde Srbija na svetskoj mapi, šta su trenutni trendovi koje uviđamo, koje su mogućnosti za širu primenu i šta to znači za pojedince i za firme koji se danas odlučuju za transofrmaciju i ulazak u web3.

Scroll to Top