Milos Belcevic square 1
Digitalk Zrenjanin 2024

19-21. april 2024. | Hotel Vojvodina

Miloš Belčević

Senior Product and Operations Manager @ Feldspar

Miloš je senior product manager sa više od 10 godina iskustva, koji je uspešno razvijao proizvode u različitim industrijama, doprinoseći uspehu organizacija poput MIT startapa, do međunarodnih korporacija. Trenutno je senior product manager u Clarivate, i konsultant na platformi Toptal koja okuplja 3% najboljih profesionalaca u sferi inženjerstva, proizvoda i finansija. Imao je par neuspešnih startapa, i jednu uspešnu izdavačku kuću.

Ima master iz inženjerskog menadžmenta i iz marketinga, kao i brojne međunarodne sertifikate poput Senior Product Manager Certification™ Product School, Certified Scrum Professional® Product Owner Scrum Alliance, i Kanban Management Professional Kanban University. Autor je knjige o primeni product management principa na lični život, i govorio je na brojnim međunarodnim konferencijama, kao i TEDx-u.

Predavanje

subota, 20. april

12:45 - 13:05

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Case study: Primena produkt menadžmenta za bolji život

Na poslu smo dobro upućeni u različite korisne okvire, alate i mentalne modele. Pametno postavljamo prioritete i maksimiziramo vrednost, testiramo i eksperimentišemo, merimo i pratimo, agilni smo i brzi… Ali izgleda da imamo dva mozga ili jednostavno zaboravljamo sve ovo kada je reč o nama samima i našem životu.

Miloš će u ovom govoru istražiti kako alati i okviri iz produkt menadžmenta mogu da se primene na lični život, a svoja saznanja iz ličnih i profesionalnih iskustava će podeliti, kao i iz istraživanja i rada na knjizi o ovoj temi.

Scroll to Top