Karolina Herbut square
Digitalk Zrenjanin 2024

19-21. april 2024. | Hotel Vojvodina

Karolina Herbut

Finansijska savetnica, edukatorka, kouč

Karolina je preduzetnica i predsednica Centra za finansijsku edukaciju i osnaživanje – CEFIN. Svojih 15+ godina iskustva koristi da doprinosi povećanju finansijske pismenosti i wellbeingu građana.

Nalazi načine da (čak i onim) ljudima koji ne vole brojeve i koji imaju otpor prema finansijama da olakša proces da preuzmu kontrolu nad svojim finansijama, da uvećaju ušteđevinu i da investiraju, te da ostvare svoje lične i poslovne ciljeve.

Lansirala je prve finansijske wellbeing i online programe o ličnim finansijama na našim prostorima, e-knjigu „Upravljanje ličnim finansijama“. Pored rada 1:1 sa fizičkim licima, radila sa kompanijama (i njihovim zaposlenima) poput: IKEA, JTI, Carlsberg…

Predavanje

subota, 20. april

11:00 - 11:30

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Predavanje: Money and more

Karolina će sa nama podeliti vredna zapažanja, iskustva i uvide u najčešće greške i zablude koje vladaju na našim prostorima kada je reč o upravljanju ličnim finansijama.

Saznaćete koji su neki prvi koraci koje treba da preduzme neko ko želi da počne sa štednjom, investicijom ili otplatom dugova, šta su najčešće zablude i greške koje pravimo kao i gde se mogu dalje informisati o ovoj temi da bi izvukli najveću vrednost iz bilo koje količine primanja koja im je na raspolaganju na mesečnom ili godišnjem nivou.

Scroll to Top