bojan poznatovic square
Digitalk Zrenjanin 2024

19-21. april 2024. | Hotel Vojvodina

Boban Poznanović

Delivery menadžer @ Levi9

Boban Poznanović je Delivery menadžer u Levi9, holandskoj servisnoj kompaniji koja svoje usluge pruža iz kancelarija u Srbiji, Rumuniji i Ukrajini. Kao Delivery menadžer, Boban je podržavao i vodio razvojne timove u različitim industrijama (mediji i marketing, maloprodaja, moda). Njegovo iskustvo pokriva rad na platformama za obradu podataka, web aplikacijama i projektima razvoja mobilnih aplikacija. 

Boban je suosnivač i predsednik Srpskog AI udruženja, nevladine organizacije osnovane u cilju podrške razvoju lokalnog AI ekosistema. Kao deo organizacije, Boban je pomogao u kreiranju ciljeva i strukture organizacije. 

Predavanje

subota, 20. april

13:25 - 13:45

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Case study: Human-AI Collaboration in the Workspace

Razvoj veštačke inteligencije i svakodnevna upotreba nas dovodi bliže prilikama gde ova tehnologija prestaje da bude samo alat i postaje aktivan saradnik.

Otključavanje potencijala harmonije i efikasnog partnerstva između čoveka i AI alata menja budućnost rada. Ovo partnerstvo ne samo da oblikuje trenutne zadatke već i redefiniše postojeće uloge.

Kako organizacije mogu da odgovore na ove izazove i kakve se potrebe prepoznaju u novom načinu rada? – pitanja su koja se nalaze u fokusu predavanja “Human-AI Collaboration in the Workspace”.

Scroll to Top