Andjela Kanjo square
Digitalk Zrenjanin 2024

19-21. april 2024. | Hotel Vojvodina

Anđela Kanjo

Suosnivačica i direktorka @ Moveably

Anđela Kanjo je suosnivačica i direktorka startapa Moveably, inovativne platforme koja povezuje prevoznike i pojedince koji traže usluge transporta. Takođe, Anđela je studentkinja druge godine na Fakultetu organizacionih nauka, gde studira softversko inženjerstvo , kao i deo Alumni mreže Dostignuća Mladih u Srbiji na poziciji partnership menadžera. Svoju preduzetničku avanturu započela je još sa 15 godina tokom srednjoškolskih dana u Mladenovcu, aktivno učestvujući na raznim takmičenjima iz oblasti preduzetništva i informacionih tehnologija. Njeni glavni interesi obuhvataju preduzetništvo, informacione tehnologije, obrazovanje i motivisanje srednjoškolaca da se uključe u vannastavne aktivnosti. 

Želi da inspiriše mlade da se upuste u preduzetništvo i da pruži podršku sjajnim predavačima u ovoj oblasti obrazovanja. Kroz Moveably, njen tim i ona teže da doprinesu zajednici i ljudima oko nas, nudeći im rešenje koje će olakšati procese selidbe i druge potrebe vezane za transport.

Predavanje

nedelja, 21. april

11:00 - 12:00

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Panel: Žene na digitalnoj sceni: izazovi i put napred

Ubrzani tehnološki napredak oblikuje budućnost društva, čineći da učešće žena u IT industriji postaje ključno ne samo za postizanje rodne ravnopravnosti već i za podsticanje inovacija i razvoja. Panel “Žene na digitalnoj sceni: izazovi i put napred” okuplja žene iz različizih sfera srpske IT scene kako bi podelile svoja iskustva, izazove i vizije budućnosti.

Scroll to Top