Danijela Mladenovic square
digitalk Zrenjanin 2023

21-23. april 2023. | Hotel Vojvodina

Danijela Mladenović

Okupacioni terapeut

Danijela Mladenović rođena je 14.10.1988. u Smederevu. Srednju ekonomsku školu završila je 2007. godine, a 2011. godine Fakultet za poslovne studije u Beogradu. Posle studija, radila je kao HRmanager 3 godine. Nakon toga nastavlja obrazovanje, stiče zvanje Community manager i počinje samostalno da radi kao spoljni saradnik u marketingu.

Od perioda fakulteta, uporedo sa svim životnim i poslovnim dešavanjima, živi dijagnozu generalizovanog anksioznog poremećaja i kasnije agorafobije, do momenta kada nije mogla samostalno da izađe iz stana dve godine.

Godine 2020., nakon oporavka, odlučuje da preusmeri svoje obrazovanje u oblasti psihologije i terapije i preusmeri svoju karijeru prema pomaganju drugim ljudima koji imaju različite mentalne poteškoće. Osniva Udruženje osoba sa anksioznim poremećajem “Anksiozni Optimista” i piše tekstove o ličnom iskustvu. Pohađa edukacije i seminare, poput Neuro- lingvističkog programiranja, Wingwave koučinga i Neurolingvističkog koučinga, a zatim se odlučuje da nastavi formalno obrazovanje. Godine 2021. upisuje master studije Okupaciona terapija, koje završava 2023. godine i stiče zvanje Master terapeut.

Danas radi samostalno kao terapeut. Zalaže se za smanjenje stigmatizacije osoba sa problemima mentalnog zdravlja i širenje svesti o mentalnoj higijeni i prevenciji mentalnih poremećaja. Želja joj je da što većem broju ljudi koji imaju problem sa mentalnim zdravljem pomogne i poboljša kvalitet njihovog života.

Predavanje

subota, 22. april

17:30 - 18:00

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Predavanje: Ok je da nisi ok

Scroll to Top