radovan kovac square
digitalk Zrenjanin 2023

21-23. april 2023. | Hotel Vojvodina

Radovan Kovač

Ljubitelj prirode @ Izazovi avanturu

Radovan Kovač je voditelj na kanalu Balkan Trip i osnivač emisije “Izazovi Avanturu”, koja se emituje na istoimenom YouTube kanalu. Radovan je u svojim dvadesetim godinama otvorio prvu privatnu firmu, koja možda jeste imala posla i zaradu, ali nije unosila neko zadovoljstvo u njegov život. Iz tog razloga, pokušava da od svog hobija napravi posao i time krene na svoju misiju.

2020. godine počinje da snima i objavljuje prve vlogove na svom YouTube kanal “Izazovi Avanturu” i doživljava veliki uspeh na domaćoj sceni u narednom periodu. Klipovi koje snima se bave prirodom i kulturom obskurnih mesta u Srbiji i okolini, a cilj je da se među ljudima sa ovog područja proširi znanje o njihovom postojanju i lepoti, te da se publika inspiriše da se i sama uputi na slične avanture. Pored neverovatnih kadrova, priča i ljudi koje Radovan upoznaje na svojim putešestvijama, videćete i velik broj ekstremnih sportova kojima se Radovan bavi na datim lokacijama.

Radovanova generalna misija jeste da širi svest o postojećim stvarima u Srbiji koje su podjednako lepe, kao i onima koje su nepristupačne većini stanovnika Srbije. Ono što se može izvući iz njegove životne priče jeste da svako može svoj hobi pretvoriti u posao.

Predavanje

petak, 21. april

20:00 - 21:00

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Late night: Doživi avanturu

Scroll to Top