Stevan Subic square
digitalk Zrenjanin 2023

21-23. april 2023. | Hotel Vojvodina

Stevan Subić

Umetnik & autor

Stevan Subić na svetskoj strip sceni profesionalno objavljuje od 2015 godine. Sarađuje sa vodećim evropskim i svetskim strip izdavačima u SAD, Francuskoj, Italiji, UK.

U gejming industriji radeći sa Activision Blizzardom bio je deo tima na igrici Diablo. Samostalno je izlagao u zemlji i inostranstvu, dobitnik je 5 grand prijeva na prestižnim međunarodnim festivalima stripa i ilustracije.

Aktivno piše i ilustruje a trenutno radi na hit serijalu “The Riddler: Year One” sa Holivudskim glumcem Paul Danom, na zvaničnom prikvelu filma The Batman, u kome Paul tumači lik Ridlera. Strip se objavljuje pod etiketom DC Comiksa i upravo radi na četvrtoj epizodi od šestkoliko će serija imati.

Predavanje

nedelja, 23. april

12:45 - 13:15

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Predavanje: Zagonetka linije

Život koji se zasniva na kreativnostii i saznanju, učenju i radu na sebi. Savremene tehnologije i tradicionalne veštine, moderna publika i tržište umetničkih vrednosti iz ugla autora čiji rad je objavljen na svim kontinetima. Lična iskustva, izazovi i praksa profesionalnog umetnika kome umetnost nije bila prvi poziv. Koliko bogatija iskustva podižu sadržajniji izraz. O dubini  značaju autorstva u savremenoj umetnosti.

Scroll to Top