vojislav milutinovic 1
digitalk Zrenjanin 2022

8-10. april 2022. | Hotel Vojvodina

Vojislav Milutinović

osnivač i izvršni direktor @ Two Desperados

Pasionirani gejmer koji je imao jednu želju u karijeri, a to je da pravi igre. Preduzetnik od ranih 20-ih, osnovao je i vodio kompaniju koja je radila na razvijanju vebsajtova, planirajući da svoju karijeru nastavi u industriji video igara. Godine 2010. osnovao je Two Desperados, beogradski gaming studio koji potpisuje tri naslova: Woka Woka, Viola’s Quest i MuffinVille. Vodi timove za razvoj proizvoda, a u fokusu mu je dalji razvoj kompanije u pravcu primene veštačke inteligencije u gamingu.

Predavanje

subota 9. april

16:15 - 17:00

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Fireside chat: Lože me igre, ne jahta

Vojislav Milutinović je CEO i osnivač domaćeg gejming studija Two Desperados. Na Digitalku neće pričati o tome kako je nastala kompanija, koje casual igre prave i koliko miliona igrača imaju, niti će pričati o svojoj karijeri.

Vojislav se loži na linearnu algebru, veštačku inteligenciju i igre i voli da priča o budućnosti. Kada su ga pitali da li priprema Two Desperados za prodaju, rekao je “Prodaću se nikad!” Često se pita šta znači uspeh u životu jednog preduzetnika na ovim prostorima.

Tokom ovog razgovora saznaćete više o tome kako da date sve od sebe da biste stigli do cilja, kako da znate da ste postavili pravi cilj i kako da se otrgnete od uvrežene predstave o uspehu i kreirate sopstvenu.

Razgovor vodi Jovana Tomić.

Scroll to Top