Jovan Tatalovic
digitalk Zrenjanin 2022

8-10. april 2022. | Hotel Vojvodina

Jovan Tatalović

Delivery manager @ Levi9

Jovan je delivery menadžer u kompaniji Levi9 IT Services. Nakon sticanja zvanja master inženjera informacionih tehnologija, na Tehničkom fakultetu u Zrenjaninu, nastavio je sa dodatnim edukacijama. Sertifikati Professional Scrum Master, AWS Cloud Practitioner i Design Thinking Practitioner samo su neke od potvrda njegove težnje da pronađe optimalni način da klijente i development timove podrži u ostvarenju ciljeva, ideja i vizija. Aktivno drži treninge i edukacije novozaposlenih u Levi9 kao Scrum trener i mentor, a oprobao se i u ulozi hiring menadžera.

Jovan iza sebe ima brojne uspešne IT projekte vezane za digitalizaciju, razvoj aplikacija, integraciju, poboljšanje efikasnosti i unapređenja korisničkog iskustva. Iako radi u zrenjaninskoj Levi9 kancelariji, njegov teren je internacionalan, a klijenti sa kojima je radio svuda su na mapi sveta.

Predavanje

subota 9. april

17:30 - 18:00

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Career is a journey. How to be empowered to take over control behind career wheel?

Šta ako, u sred srede, shvatiš da se tvoja oblast interesovanja promenila? Da je trenutak za promenu fokusa?

Svaka karijerna putanja je jedinstvena, a okruženje u kom se ljudi osećaju osnaženo pravi je izbor za lični rast i razvoj. Najneri Dušanka Lečić i Jovan Tatalović dolaze sa istog – Tehničkog – fakulteta. Duška je Test Lead, a Jovan delivery menadžer, oboje veoma uspešno vode timove u zrenjaninskoj kancelariji i otkrivaju više o načinu rada u Levi9.

Leader as a coach & culture of empowerment samo su neki od primera koje će sa vama podeliti.

Scroll to Top