Dusanka Lecic
digitalk Zrenjanin 2022

8-10. april 2022. | Hotel Vojvodina

Dušanka Lečić

Test Lead @ Levi9

Dušanka Lečić je Test Lead i Department menadžer u kompaniji Levi9 IT Services. U prethodnih 6 godina bila je aktivno uključena na više različitih projekata, svakodnevno koristeći različite tehnologije i alate. Trenutno radi na projektu za holandski Everon, koji pruža infrastrukturu i softverska rešenja za punjenje električnih automobila širom Evrope, i to kao Test Lead.

Duška voli da deli znanje i podržava različite inicijative, pa je tako aktivna u vođenju interne ekspertske zajednice koja okuplja Najnere stručnjake i entuzijaste za testing u okviru oba srpska razvojna centra Levi9. Posvećena je i svojoj akademskoj karijeri doktora nauka, pa često piše radove za konferencije, gde ukazuje na aktuelne trendove i važnost testinga u razvoju softvera.

Predavanje

subota 9. april

17:30 - 18:00

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Career is a journey. How to be empowered to take over control behind career wheel?

Šta ako, u sred srede, shvatiš da se tvoja oblast interesovanja promenila? Da je trenutak za promenu fokusa?

Svaka karijerna putanja je jedinstvena, a okruženje u kom se ljudi osećaju osnaženo pravi je izbor za lični rast i razvoj. Najneri Dušanka Lečić i Jovan Tatalović dolaze sa istog – Tehničkog – fakulteta. Duška je Test Lead, a Jovan delivery menadžer, oboje veoma uspešno vode timove u zrenjaninskoj kancelariji i otkrivaju više o načinu rada u Levi9.

Leader as a coach & culture of empowerment samo su neki od primera koje će sa vama podeliti.

Scroll to Top