Milan Inic Yasserstain
digitalk Zrenjanin 2022

8-10. april 2022. | Hotel Vojvodina

Milan Inić

Yasserstain

Milan Inić, autor YouTube kanala “Yasserstain”, ko-autor “Balkan Tube Fest”-a, autor knjige “Nemoj Biti Taj L1K” i projekta “Biti Taj L1K”.

Nakon 13 godina kreiranja na social-u, kao i sa drugim influenserima, brendovima, agencijama i filmskim kućama; i dalje postoji želja za pronalaskom novih edukativnih i zabavnih načina plasiranja kreativnog rada.

U proteklih par godina se isključivo posvećujemo radu sa mladima u okviru kreativnih radionica, kao i pronalasku zajedničkog jezika među generacijama

Predavanje

nedelja 10. april

11:00 - 12:00

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Kako biti kreativan na digitalu?

Na digitalnim platformama dešava se hiperprodukcija sadržaja, pa samim tim postaje upitno šta se dešava sa kreativnošću? Kako se video kreatori bore sa svakodnevnim morem TikTokova ili fotografi sa foto-filterima koji su zasenili umeće i veštine? Kako u svemu tome posluje jedna kreativna advertajzing agencija koja je svoje temelje osnovala na digitalnim kanalima, a ohrabruje talente svojih zaposlenih kroz poslovni sistem? U isto vreme, na LI mreži, na kojoj očekujemo samo nizanje poslovnih uspeha, uspeva da nas zasmeje i zaseni klasičan copywriting. Na ovom panelu ćemo diskutovati o samom pojmu kreativnosti danas i kako se on konstantno transformiše u domenu digitalnih komunikacija.

Scroll to Top