miodrag ignjatovic w
E-Commerce Zrenjanin 2024

Miodrag Miša Ignjatović

Freelance Photo/Videographer

Miodrag Ignjatović je rođen 1983 u Nišu. Fotografijom i video produkcijom se bavi 15ak godina od čega preko 10 godina profesionalno. Učestvovao na snimanju preko 100 muzičkih spotova, dokumentaraca, korporativnih filmova. Višetruko nagrađivan za režiju, fotografiju i montažu.

Digitalni preduzetnik od vremena dial-up-a. Radio stock produkciju i angažmane na 4
kontinenta. U okviru svoje produkcije poseduje portfolio na iStock i Getty Images preko 90000 fajlova. Full time stock produkcija.

Predavanje

petak, 19. april

11:00 - 11:30

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Predavanje: Meta CAPI - uloga, značaj i metode implementacije

Biznisi koji svoje odluke donose na osnovu merljivih rezultata oglašavanja žele da tehnički unaprede vezu sa oglašivačkim platformama, birajući naprednija, pouzdanija i preciznija rešenja.

Unapređenje u načinu merenja izazvano je, prethodnih godina, velikim promenama u industriji digitalnog oglašavanja, a jednom vrhu tog talasa svedočimo sada. Conversions API (CAPI) deo je Meta poslovnih alata (Meta Business Tools) koji oglašivačima, developerima i partnerima omogućavaju lakšu integraciju sa Meta sistemom. 

CAPI kreira direktnu vezu između servera oglašivača i Meta sistema i time optimizuje oglašavanje – unapređuje targetiranje, smanjuje troškove po željenoj akciji i obezbeđuje kvalitetnije podatke o ostvarenim rezlutatima.

Freelance faze u fotografiji i videografiji

Scroll to Top