adrian biciu w
E-Commerce Zrenjanin 2024

Adrian Biciu

Sales Director, SEE @ Adform

Adrian radi više od 14 godina na raskrsnici oglašavanja, podataka i tehnologije. Poslednje 4 godine on koordinira Adform-ovu regionalnu kancelariju u jugoistočnoj Evropi, podržavajući klijente, izdavače i reklamne agencije da pronađu bolju transparentnost, adresiranje i efikasnost u savremenom marketingu.

Adform je Adform je jedina globalna, nezavisna i potpuno integrisana platforma za oglašavanje. Od 2002. godine, Adform razvija tehnologije u oglašavanja sa ciljem da poboljša saradnju ljudi/mašina i pruži pametnija rešenja i bolje rezultate.

Predavanje

četvrtak, 18. april

11:45 - 12:45

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Panel: How logistics is keeping up with the speed of e-commerce

Panel će istražiti ključne načine na koje logistika prati brzinu razvoja eCommerce-a. Kroz diskusiju između predstavnika kompanija koje učestvuju u različitim procesima eCommerce logistike, istražićemo kako se logistički procesi prilagođavaju dinamičnom okruženju eCommerce-a. Diskutovaće se o inovativnim strategijama, tehnologijama i izazovima s kojima se suočavaju u održavanju koraka sa sve većim zahtevima brze isporuke i zadovoljstva kupaca. Očekujte zanimljivu diskusiju i praktične primere koji ilustruju kako logistika postaje ključni faktor uspeha u današnjem svetu eCommerce-a.

Šta sa inventarom koji se ne proda?

Scroll to Top