Hvala za najbolji do sada – Digitalk Zrenjanin 2024!

zrenjanin2024

Iako nije svaki dan bilo sunca, osmeha i dobre energije je bilo na pretek, zahvaljujući vama!

Energija neverovatnih 700+ ljudi, koji su se tokom četiri dana, okupili na eCommerce Days i Digitalk Konferenciji u Zrenjaninu prošle nedelje, i dalje se oseća u grudima!

Analizirali smo prošlost, sadašnjost i budućnost e-trgovine, istraživali mogućnosti veštačke inteligencije, razgovarali o održivoj ekonomiji, finansijskoj osvešćenosti i invesitranju, a sve kako bismo se razvili ne samo kao bolji profesionalci, već i kao bolji ljudi.

Zbog toga, koristimo ovu priliku da se zahvalimo svima koji su važni, a koje ponekad zaboravimo u frci, trci i panici koja je sastavni deo svakog događaja:

  • Našim neverovatnim predavačima
    Što su podelili svoje znanje i iskustvo sa nama. Vaše prezentacije bile su informativne, inspirativne i pomogle su nam da podignemo našu digitalnu i e-commerce igru na viši nivo.
  • Sponzorima i partnerima
    Vaša podrška je bila neprocenjiva, i bez vas bi bilo nemoguće napraviti ovako dobar događaj.
  • Saradnicima
    Zato što osećate Digitalk kao vaš i radite sa nama kao za nešto svoje, što vam je veoma važno. Hvala Đole, Deki, Ilija, Nidžo i ostali!
  • Volonterima
    Zato što prepoznajete koliko je iskreno i važno ono što pokušavamo da uradimo, i spremni ste da nam pozajmite svoju mladost, energiju, snagu, kreativnost i pamet i postarate se da bude najbolje moguće i da odjekne i u vašoj generaciji!
  • Svim učesnicima
    Jer na kraju, to radimo zbog vas, u nadi da ćemo vremenom sakupiti dovoljno ljudi koje smo promenili dovoljno da zajedno ovaj svet učinimo boljim mestom i pružimo mu nadu za bolju budućnost!

Utisci učesnika konferencije

Najjači utisak na učesnike eCommerce Days ostavio je panel o logistici u kome su učestvovali Nikola Riznić, Dušan Kovačević, Nikola Borojević i Zoran Malinoviċ, predavanja Mihajla Ponjavića, Ljubice Vučković, Petra Nikolića, Ognjena Vukovića i Igora Radulovića.

Što se tiče Digitalk Konferencije, najjači utisak ostavio je povratnik u Zrenjanin – Vladimir Vulić, zatim keynote govornik Goran S. Milovanović, kao i predavanja Karoline Herbut, Zoje Kukić Đorđević, Aleksandra Grašića, Barbare Maheshwari, Radeta Rakočevića, Marka Kažića i Srđana Vasića.

A vi?

Da li imate i vi neki utisak koji želite da podelite sa nama? Pišite na info@digitalk.rs!

Verujemo da smo zajedno stvorili nešto posebno tokom trajanja konferencije. Nadamo se da ste sa svakim razgovorom, svakom prezentacijom i svakom interakcijom odneli nešto vredno – novo znanje, sveže ideje ili korisne konekcije.

Vidimo se i ove jeseni u Nišu od 24. do 27. oktobra!

Scroll to Top