pattern gray ff animated
konferencija cta 2

Digitalne priče

Dobrodošli u Digitalk, našu malu zajednicu zaljubljenika u tehnologiju, inovacije i marketing. Znate nas već dugo, samo smo sada sa vama u jednoj novoj formi, ali sa istim ciljem – da delimo znanje, pričamo dobre priče i potrudimo se da vam predstavimo što više sjajnih ljudi.

Apple Podcast
Google Podcasts
Deezer
Spotify
soundcloud
podcast rs icon2 1
Burst Img Bg

Najnovija epizoda

Nastavljamo priču o veštačkoj inteligenciji u razgovoru sa Mladenom Jovanovićem, jednim od najvećih domaćih eksperta na ovom polju. Mladen nam je u razgovoru dao jedan presek stanja o domaćem AI ekosistemu, predstavio malo detaljnije šta zapravo danas predstavlja AI i šta sve može, a šta ne može. U razgovoru smo se bavili malo i razvojem AI timova, ali i proizvoda u kontekstu specifičnosti ove tehnologije u odnosu na kreiranje klasičnih SaaS proizvoda. 

pročitajte ceo tekst »

Najnoviji specijal

Ovu specijal epizodu smo posvetili razgovoru na veoma aktuelnu temu veštačke inteligencije i mašinskog učenja (AI i ML), uz primenu u oblasti Supply Chain-a (lanca snabdevanja), i radili smo je u saradnji sa kompanijom BE-terna. Sagovornica nam je bila Božidara Cvetković, koja je poslednje tri godine u kompaniji BE-terna na poziciji Data Analytics and AI Team Leader, a pre ovog korporativnog iskustva nosi bogato višegodišnje iskustvo sa naučnog instituta Jožef Stefan u Ljubljani, gde je i doktorirala. 

pročitajte ceo tekst »

Najnovije sa bloga

Scroll to Top