Mirjana Trobok square
Digitalk Zrenjanin 2024

19-21. april 2024. | Hotel Vojvodina

Mirjana Trobok

Delivery Center Director @ Levi9 Technology Services

Mirjana Trobok je direktorka beogradskog Delivery centra kompanije Levi9 IT Services. Nedavno je proslavila jubilej 10 godina rada u kompaniji, gde je karijeru započela kao Delivery menadžerka u Novom Sadu. Postepeno preuzimajući sve više odgovornosti, Mirjana je vodila tim Delivery menadžera. Bila je uključena u pokretanje i promociju mnogih inicijativa koje su sada u Levi9 uobičajena praksa, kao što su Co-Creation & Product Discovery.

Na poziciji Delivery direktorke u beogradskom Delivery centru, Mirjana je bila odgovorna za više od 100 Najnera i 15 klijenata tokom prethodne četiri godine. Glavni fokus su bili zadovoljstvo i dalji razvoj, kako talenata, tako i projekata. Bila je deo Programskog odbora za prve dve 9Inspiration konferencije.

Predavanje

subota, 20. april

13:25 - 13:45

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Case study: Leading people: 3 key principles to success

Šta je pored vizije i strategije ključno za postizanje poslovnih rezultata? Vaš tim – da, sa ovim će se složiti 99% menadžera. Kada počnete da radite na novoj poziciji, svakako dolazite u kontakt sa novim ljudima ili ćete bar sarađivati iz druge perspektive. Nekada ćete „u nasleđe“ dobiti high performingtim, a nekada će biti potrebno da uložite trud da to postignete. 

Postoji li recept za uspeh? Naravno da ne, ali ono što je sigurno jeste da morate biti hrabri, donositi važne odluke i znati oko čega ne smete da pravite kompromise. Sa druge strane, ono što liderski posao čini lepim je mogućnost da skrojite tim po svojoj meri i budete ponosni na sve male i velike pobede tima.  

U predavanju „Leading people: 3 key principles to success“ biće reči o pravljenju tima i ostvarivanju poslovnih rezultata, i to kroz konkretne liderske primere. Tri ključna principa koje su iz moje perspektive važna, i koja su iz mog iskustva pokazala da prave razliku i donose dobre timske rezultate.

Scroll to Top